Het laten slagen van jouw evenement staat bij ons voorop. Voor de producten die je nodig hebt voor jouw evenement hanteren wij enkele spelregels. Door deze spelregels weet je wat er verwacht wordt, weet je wat je van ons mag verwachten en worden mogelijke teleurstellingen voorkomen.

Prijsopgave

Alle bedragen zijn in euro’s, exclusief BTW. De genoemde bedragen zijn huurprijzen per gebruiksdag.

Vaak is het zowel voor jou als ons makkelijker de materialen de werkdag voor het evenement te bezorgen en de werkdag na het evenement weer op te halen. Deze service bieden wij je aan zonder dat je hier extra huur voor hoeft te betalen. Wij leveren van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur.

Mocht jouw evenement in het weekend vallen dan bezorgt Zeeland Party Verhuur op vrijdag en worden de materialen maandag weer bij je opgehaald. Mocht je materialen gebracht of opgehaald willen hebben buiten kantoortijden of in het weekend dan is dat uiteraard mogelijk. Daarvoor is een toeslag van toepassing.

Zeeland Party Verhuur streeft ernaar jouw orderbevestiging of vrijblijvende offerte nog op de dag van aanvraag aan je te bevestigen. Houd er bij een offerteaanvraag rekening mee dat deze geheel vrijblijvend is. Er zijn nog geen materialen voor je gereserveerd. Bij akkoord offerte wordt gekeken of de gewenste materialen beschikbaar zijn. Geef daarom zo spoedig mogelijk door of een offerte doorgaat.

Bestellen op veel manieren

Je kunt bij ons op diverse manieren bestellen. Per via onze site, e-mail, telefoon. Voor al deze opties geldt dat de bestelling minimaal 2 werkdagen voor levering aan ons doorgegeven moet zijn. Lukt het je niet om voor deze tijd te bestellen? Bel ons dan even. Meestal komen we er gewoon uit en kunnen we je helpen!

Wellicht dat het nog via ons eigen wagenpark gebracht kan worden of haal je de materialen zelf op? Of er wordt samen met je naar een andere oplossing gezocht. Zo werken wij onder andere samen met gerenommeerde koeriersbedrijven die jouw bestelling voor een gereduceerd tarief alsnog kunnen bezorgen.

Van je bestelling krijg je altijd een orderbevestiging. Het is belangrijk dat je deze goed controleert. Staat bijvoorbeeld het afleveradres goed vermeld? Jouw order wordt uitgevoerd zoals op de orderbevestiging vermeld.

Annuleren

Ben je genoodzaakt een order te annuleren dan kunnen daar annuleringskosten voor in rekening worden gebracht. Bij annulering vlak voor bezorging kunnen deze kosten oplopen tot 100% van het oorspronkelijke orderbedrag.

Ophalen en bezorgen

Standaard wordt jouw order tijdens kantooruren tegen zeer aantrekkelijke bezorgkosten bij je geleverd en/of opgehaald.

Ook kun je ervoor kiezen jouw order zelf op te halen. Daarbij kun je gebruik maken van onze unieke en gratis uitleenservice van aanhangwagens.

Je kunt de werkdag voorafgaand aan de bezorg- of retourdag telefonisch contact opnemen. Wij kunnen je dan een inschatting geven over de aankomsttijd. Je hoeft dan niet de gehele dag te wachten.

Soms wordt er bezorgd met grote vrachtwagens. De door jou gewenste afleverlocatie moet dan toegankelijk zijn voor vrachtwagens of op maximaal 10 meter afstand liggen van de plaats waar een vrachtwagen kan komen.

De meeste materialen zijn verpakt op rolcontainers of pallets. Wij leveren de materialen voor je binnen tot achter de eerste deur. Deze plek moet met rollende materialen bereikbaar te zijn en een harde en vlakke ondergrond te hebben.

Als wij de materialen weer bij je op komen halen dienen de materialen vanaf 8.00 uur de volgende ochtend weer op de rolcontainers of pallets klaar te staan. De meeste materialen zijn verpakt in kratten of andere emballage-artikelen. Bij retour wordt verwacht dat de gehuurde materialen op dezelfde manier klaar staan als dat ze zijn geleverd.

Als we de materialen op de afgesproken datum en vanaf tijd niet klaar staan kan er extra transport en/of huur in rekening gebracht worden. Indien emballage niet op locatie achter kan blijven kunnen deze tegen meerkosten retour worden genomen. Bij het leveren en ophalen van de materialen moet iemand van de organisatie aanwezig zijn.

Klachten

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over de levering laat dit binnen 3 uur na levering, aan ons weten. Dit voorkomt discussies. Wellicht zijn we nog in de gelegenheid om het probleem op te lossen.

Retour

Wij krijgen de materialen graag schoon retour. Lukt het je niet de materialen schoon te retourneren dan is er tevens de mogelijkheid materialen vuil te retourneren. Hiervoor worden schoonmaakkosten berekend. Onze medewerkers vertellen je graag meer over deze regeling.

Na terugkomst van de materialen in ons magazijn worden de materialen geteld en gecontroleerd op vermissingen en beschadigingen. Je mag hierbij aanwezig zijn. Indien er tijdens deze telling manco’s en/ of beschadigingen worden constateert zal de vervangingswaarde van het betreffende artikel in rekening gebracht worden.

Betaling

Standaard moet er uiterlijk op het moment van leveren worden betaald. Je kan het bedrag voor levering overmaken op onze rekening. Bij aflevering of ophalen kun je pinnen op kantoor of bij de chauffeur. Houd er rekening mee dat indien er niet betaald kan worden voor of bij de aflevering of zelf wanneer je je bestelling zelf komt ophalen, de goederen niet worden afgegeven of meegegeven.

Uitzonderingen

Indien er afwijkingen zijn ten aanzien van bovenstaande neem dan telefonisch contact met ons op. Er kunnen eventueel afspraken met je gemaakt worden. Ook hierbij geldt: vooraf gemaakte afspraken zorgen voor een duidelijke verwachting voor zowel jou als voor onze medewerkers.

We gaan er samen alles aan doen om van jouw evenement een geslaagd evenement te maken!