Eerlijk. We houden zelf ook wel van feestjes. En ineens heb je een uit de hand gelopen hobby. Het aankleden van evenementen, bijeenkomsten maar ook bruiloften, familiefeesten, babyshowers, etc. We vinden het fantastisch een bijdrage aan jouw evenement te mogen leveren.

Verhuur horeca-materialen en meubilair

In Zeeland zijn we de verhuurder van nagenoeg alle horeca-materialen en meubilair. En als we iets niet hebben, dan zorgen we er gewoon voor. De wens van jou als klant staat bij ons centraal. Alle materialen voor ‘feesten en partijen’ zijn bij ons te huur. En tegen aantrekkelijke prijzen.

Een grote barbecue huur je bij ons al vanaf 25 euro per dag. Op zoek naar een partytent? We hebben ze in diverse soorten en maten. We hebben een groot assortiment aan tafels, stoelen en banken. Statafels, gezellige picknicktafels, nog gezelligere biertafels, maar ook klapstoelen en lounge banken. En wat dacht je van een grote koelwagen? Superhandig. Kortom te veel om op te noemen. Neem maar een kijkje in onze webshop.

Gratis aanhanger ten leen

We kunnen bezorgen maar liever hebben we dat je gezellig langskomt. Scheelt jou geld. Sterker nog. Heb je een aanhanger nodig voor het vervoer van onze spullen? Wij stellen GRATIS een aanhanger beschikbaar. Die mag je gewoon lenen.

We leveren voornamelijk consumenten en bedrijven in Zeeland. Maar ook Brabanders en Vlamingen weten ons te vinden.

Team staat voor (party) service

En daar werken we 6 dagen per week keihard voor; van jouw evenement een succes te maken. Met goed werkende en representatieve party verhuurmaterialen. Emmelie, Jitske, (naam) en Chris staan voor je klaar. Ieder teamlid heeft z’n eigen functie. En samen zijn we, in al onze bescheidenheid, een geoliede machine. Met 1 doel. Jou als klant zo goed (feestelijk) mogelijk helpen!